Indberetning af fisk

 

   
             
 

 

Home
Medlemmer
Regler
Kort salgssteder
Deutsch
Galleri
Tilmelding
Fangstrapporter 2002-23
Kort
Links

 

Fangstrapporter 2002
Fangstrapporter 2003
Fangstrapporter 2004
Fangstrapporter 2005
Fangstrapporter 2006
Fangstrapporter 2007
Fangstrapporter 2008
Fangstrapporter 2009
Fangstrapporter 2010
Fangstrapporter 2011
Fangstrapporter 2012
Fangstrapporter 2013
Fangstrapporter 2014
Fangstrapporter 2015
Fangstrapporter 2016
Fangstrapporter 2017
Fangstrapporter 2018
Fangstrapporter 2019
Fangstrapporter 2020
Fangstrapporter 2021
Fangstrapport_2022
Fangstrapport_2023
Fangede laks 2010
Fangede laks 2017
Fangede laks 2012
Fangede laks 2013
Fangede laks 2014
Fangede laks 2015
Fangede laks 2016
Fangede laks 2018
Fangede laks 2019
Fangede laks 2020
Fangede laks 2021
Fangede_laks_2022
Fangede_laks_2023

 

 

 

31/12 Fangstrapport pr. mail

Hej Gert

Var den 29.12.08 en tur i slyngen. Det gav en fisk på 90cm 5.2 kg. Derud over mistede jeg et par stykker hvoraf den ene var en rigtig stor fisk over meteren. Den knækkede mit stålforfang. Surt, men den bliver nok sulten igen.

Janus  

 

20/12 Nyhedsbrev

 

December 2008

Til Konsortium Ribe Vesterå´s medlemmer

 

HUSK indrapporter alle fangster i 2009, hvis vi skal have laks frigivet, læs under laksefredning.

 

Fiskeriet:

Sæson 2008 blev, som 2007 et rigtigt godt fiskeår, der blev faktisk fanget så mange laks, at jeg modtog klager over, at der var for mange, men det var nu nok mest ment som spøg.

Langt hovedparten af laksene i 2008 var mindre laks, det vil sige laks op til 5 kg. Dog var der meldinger om nogle rigtig flotte forårslaks omkring og over de 10 kg.

Min forventning til 2009 er at der vil komme mange store laks i foråret, ikke mindst efter vi den 30/11 under El-Fiskeriet efter gydemodne laks fangede en super blank laks på omkring 15 kg. Den og dens makker, som vi ikke fik op står sikkert stadig i Vesteråen til april, mange flere vil komme i løbet af måneden.

Havørred fiskeriet blev i år igen en succes, specielt august og september blev gode, lidt mærkeligt at fiskene ikke er til at fange i juni juli, hvor der kommer mange fisk op. Det ser ud til at der i sommermånederne er størst succes for fluefiskeriet.

For havørrederne gælder næsten det samme som med laksene, der var rigtig mange mindre fisk 2 til 3 kg mens de store var lidt tilbageholdende, men jeg ser det som noget positivt, at der er mange mindre fisk, de der vælger at blive et år længere i havet kommer først i 2009, og så vejer de det dobbelte.

Geddefiskeriet er rigtig kommet i gang, specielt i Den Gamle Åslynge er der fanget mange,. Den største i år er på +12 kg. og da langt de fleste genudsætter gedderne så er der nærmest garanti for et fortsat godt fiskeri.

Hvor mange fisk, der er fanget alt i alt i år, tør jeg ikke gætte på, men jeg har ikke før fået så mange fine fangstrapporter som i år, stor tak for det, men med forventningen om at ALLE indrapportere ALLE fangster af laks, havørreder og gedder i 2009, allerhelst med foto, men ellers med data om længde og vægt og dato, så skulle det næste år være muligt at sløjfe fangstrapporten på girokortet.

 

Laksefredning:

BEK nr 118 af 20/02/2004 Gældende

§ 6. Stk. 3. I Ribe Ås vandsystem, Varde Å og i Vadehavet nord for Låningsvejen til Mandø, er laks fredet hele året i tiden frem til og med 31. december 2009

Der er dog ingen, der skal forvente at laksene frigives totalt, hvor mange der bliver frigivet, og hvordan laksefangsterne fremover skal forvaltes, kan der på nuværende tidspunkt kun gættes på.

Jeg har nogle ideer, bl.a. med laks der ikke kan genudsættes levende, som jeg håber, der bliver skellet til i afgørelsen, det kræver så, at i vil deltage aktivt.

For at laksefangsterne kan forvaltes, skal fangsttilbagemeldingerne op på 100 %. Jeg håber på, i alle vil være med til det allerede fra 2009, derfor er der medsendt et fangsttilbagemeldingsskema. Skemaet findes også på hjemmesiden www.ribe-vesteraa.dk ,har i ikke netadgang så send skemaet til mig, eller data indtelefoneres på 75410657, der vil ligge nye skemaer i fangstrapportkasserne ved åen.

Jeg modtager meget gerne fotos af fangede laks, men undlad at tage laksen på land, tag billedet i vandet ved krogløsning eller iltning af laksen.

Fiskekonkurrence:

Der er fra flere medlemmer blevet spurgt til om fiskekonkurrencen genopstår, der arbejdes med det, dog i mindre målestok end før, følg med på hjemmesiden www.ribe-vesteraa.dk

Godt nytår og Knæk og Bræk i den kommende sæson.

 

Med venlig hilsen

Gert Mikkelsen

Ternevænget 8

6760 Ribe

75410657

 

 

17/12 Fangstrapport pr. mail

Daw

Så blev der tid til en tur til åslyngen, grundet min pludselige fristillelse fra jobbet af.

Det blev til 3 mindre gedder hvor den største målte 58 cm.

Har til dato heller aldrig set så lidt vand i slyngen før, det var voldsomt.

 

Hilsen

Torben "Spand" Lydiksen

Kasserer for storfangerne

 

 

 

11/12 Fangstrapport pr. mail

Hej Gert.

Lørdag den 6. dec. var Ronnie Bull og jeg en formiddags tur nede ved Åslyngen. Vi havde taget flyderingene og fluestængerne med der ned, selvom det formentlig ville være en kold fornøjelse. Det blev det også, da mine waders var blevet utætte og der kom vand ind i den ene støvle, puha. Ellers blev det til et godt fiskeri, hvor vi tog 9 gedder i alt på de ca. 3 timer vi fiskede. Ronnie Bull fangede 3 af gedderne som vejede mellem 1,3 og 1,9kg og jeg fangede 6 gedder mellem 1 og 1,4kg.  

Med venlig hilsen

Thomas Wang

www.ondfisk.dk

 

 

 

5/12 Fangstrapport pr. mail

Hej Gert

Michael Thinnesen og jeg var lige et par timer i Åslyngen med flyderingen og fluestangen. Det blev kun til 1½ - 2 timers fiskeri, og det var overraskende nok ikke engang så koldt, som man kunne frygte. Det blev til 7 gedder i alt fordelt på 2 til Thinnesen og 5 til mig. Thinnesen tog dagens største på 2,2 kg, og jeg fulgte efter med med 3 lige omkring 1,8 kg. Men der var godt gang i gedderne i det kolde vand, og vi havde nogle særdeles underholdende fights, når man tager størrelserne på fiskene i betragtning. Men 7 gedder på omkring 1½ times fiskeri, det må vel siges at være godkendt, selvom det ikke blev til nogen kæmper dén dag.

Vi tog ingen billeder denne gang, da kameraet løb tør for strøm, men vi har vel efterhånden også indsendt et hav af billeder med gedder i den vægtklasse.

PS: Pæn fisk og godt billede Janus fik taget der - Og også rart at læse, at det ikke kun er os der genudsætter størstedelen af fangsterne :-)

Mvh. Ronnie Bull
www.ondfisk.dk

 

 

1/12 El- Fiskeri efter laks

Årets El-Fiskeri efter laks gik i år over 2 dage, under ledelse af Samarbejdsudvalget for Ribe Åsystem.

30/11 blev der fisket i Fladså hvor der var rigtig mange laks, dagens resultat blev 64 laks.

Samme dag blev der i det øverste stykke af Vesteråen fanget 23 laks, der kom med til klækkeriet til Skjern.

Ved fiskeriet i Vesteråen blev der udover de 23 laks set nogle gydemodne havørreder, en hel del grønlænder havørreder, rigtig mange snæbler og sidst men ikke mindst 2 rigtig store blitz blanke vinter laks, den ene var en tur oppe i båden og vende, før den hurtigt kom ud igen, måske den er der stadig ved næste års El-Fiskeri, da den først blive gydemoden, om cirka 12 måneder, ganske imponerende at de kan stå i åen et helt år før gydning.

Laksen vi havde oppe blev anslået at måle mellem 110 og 120 centimeter, og en vægt på minimum 15 kg. efter Peter Petersens udsagn var det faktisk den mindste af de 2 vi havde oppe.

Laksene stod på årskort stykket lige opstrøms udløbet fra Stampemølleåen.

1/12 blev der fisket i Gelsåen hvor der efter 1,5 times fiskeri var fanget 33 laks, så årets resultat var nået og fiskeriet blev indstillet.

Gert

 

 

1/12 Fangstrapport pr. mail

Hejsa Gert

Jeg var i dag en tur ved åslyngen efter gedder. Inspireret efter at have set jeres el fiskeri. Tror jeg skal have sådan en i min grej taske ;)

Men fangsten var som følgende 1 stk 54 cm - 1 stk. 55 cm - 1 stk. 56 cm & 1,2 kg - 1 stk. 57 & 1,3 kg. Fangede til sidst også en pind, som jeg ikk ofrede et billede på.

Der var rigtig meget gang i vandet i dag, trods den meget lave vand stand, så det var en positiv overraskelse. Alle fisk blev naturligvis nænsom genudsat.

Hilsen

Torben "Spand" Lydiksen

 

 

27/11 Orientering   

Årets El-Fiskeri efter laks starter søndag den 30/11 kl. 10 ved Skibbroen.

Spændende at se om der er laks ved Skibbroen, eller de alle er søgt op i åsystemet, men vejrudsigten lover godt så vandstanden bliver sikkert ok.

Gert

 

24/11 Fangstrapport pr. mail

Hej Gert

Så lykkedes det efter tre forsøg at få en nogenlunde ordentlig gedde på land. Rart endelig at kunne gøre de herre Wang og Bull selskab på siden. Den er fanget den. 23.11.08 på en død skalle. Målte 90cm og vejede 5 kg. Fisken blev genudsat. Der udover gav det yderligere to mindre gedder.

 Janus

 

 

10/11 Fangstrapport pr. mail

Hej Gert

Wang og jeg havde lørdag d. 8. revet en hel dag ud af kalenderen, hvor vi igen skulle se om vores jerkbaitfiskeri kunne kaste nogle store gedder af sig. Det startede også rigtig godt, og inden for de første 20 minutter, havde jeg fanget to fisk. Alt i alt blev det til 9 gedder fordelt med 2 til Wang og 7 til mig. Så det var jo egentligt ganske fornuftigt - bortset fra den ulige fordeling. Men det blev ikke lige den dag, at vi fik de store i tale. 1,8 kg var den største på, og det var også den eneste, der blev taget billede af, da resten blev afkroget i vandet.

 

Mvh. Ronnie Bull
www.ondfisk.dk

 

 

4/11 Fangstrapport pr. mail

Hej Gert.

Michael Thinnesen og jeg var lige et par timer i åslyngen, hvor det igen blev flyderingen og fluestangen, som blev taget i brug, efter en kortere pause. Det blev til ialt 10 gedder, fordelt på 4 til Thinnesen og 6 til mig. Alle sammen holdt sig omkring eller under 1,5 kg, bortset lige fra en enkelt på 3,3 kg til undertegnede. Denne gedde kæmpede fortrindeligt, og det tog vel 10-15 minutter fra hugget, til at jeg fik den op af vandet. Jeg havde den flere gange henne ved flyderingen, men hver gang den var tæt på, så vendte den rundt og trak igen line af fluehjulet. En sand fornøjelse.

Alle fisk blev selvfølgelig nænsomt genudsat, ligesom de fleste af dem aldrig kom op af vandet.

Her lige et billede af gedden på 3,3 kg, og som du nok kan se, så er vandstanden faldet betragteligt, og det lykkedes os endda at gå på grund med flyderingen.

Mvh. Ronnie Bull
www.ondfisk.dk

 

 

2/11 Fangstrapport pr. mail

Hej Gert.

Lidt forsinket, var fredag morgen ved broen fiskede 1 time, men jeg synes at strømmen var stærk.

Jeg valgte at kører til Kongeåen, var der til kl. 15 uden bid.

Kørte igen til Ribe ,jeg fiskede i det lige stykke før Genmmenskæringen, så mange fisk springe,

men så kl.16,30 fik jeg 2 på orm på 10 min. 1 på 58cm. genudsat 1 blank på 62 cm. (havørred

God vinter.

Mvh. Gert Rasmussen  Læborg.

 

 

2/11 Fangstrapport pr. mail

Hej Gert

Så er fiskeriet slut for i år. Det har været helt forrygende - den sidste uge her fik jeg en pæn havørred på knap 6 kilo og en på 2 kg. Min far fik endnu en stor han i forgårs på ca. 5 kg.

Nu kan vi gå vinteren i møde med mange gode minder om en fantastisk fiskesæson og håbe på at næste år bliver lige så god.

hilsen OJ

 

 

2/11 Fangstrapport pr. mail

Hej Gert!

Atter en forrygende sæson er slut. Starten i år var lidt træg med havørreder i den varme periode, men så fra ca. midten af juli måned og helt til slut var der rigtig gang i fangsterne. Der har igen været masser af fisk i åen som nedenstående fangstrapport også vidner lidt om:

07.04 - kl. 10.20:    Grønlænder    53 cm/1.250 gr.

16.04 - kl. 17.00:    Grønlænder    48 cm/1.000 gr.

18.05 - kl. 08.45:    Laks              90 cm/genudsat

11.07 - kl. 17.00:    Havørred        50 cm/1.400 gr.

22.07 - kl. 11.00:    Havørred        50 cm/1.400 gr. 

27.07 - kl. 08.45:    Laks             76 cm/genudsat

03.08 - kl. 08.00:    Havørred        43 cm/genudsat

04.08 - kl. 07.15:    Havørred        54 cm/1.700 gr.

10.08 - kl. 12.30:    Havørred        58 cm/2.300 gr.

22.08 - kl. 15.15:    Havørred        68 cm/3.800 gr.

24.08 - kl. 12.45:    Laks              60 cm/genudsat

           kl. 13.05:    Havørred        50 cm/1.300 gr.

           kl. 13.30:    Havørred        78 cm/4.900 gr. (En dag hvor der skete noget i løbet af kort tid)

27.08 - kl. 17.00:    Laks             82 cm/genudsat

31.08 - kl. 08.30:    Laks             60 cm/genudsat

07.09 - kl. 12.00:    Havørred        53 cm/1.500 gr.

           kl. 14.30:    Havørred        40 cm/genudsat

           kl. 15.30:    Havørred        75 cm/4.300 gr.

08.09 - kl. 16.00:    Laks              60 cm/genudsat

13.09 - kl. 08.15:    Laks              60 cm/genudsat

20.09 - kl. 13.45:    Havørred        53 cm/1.500 gr.

03.10 - kl. 15.00:    Laks              68 cm/genudsat

05.10 - kl. 14.15:    Havørred        60 cm/2.200 gr.

08.10 - kl. 16.45:    Havørred        68 cm/meget farvet  - genudsat

09.10 - kl. 17.30:    Grønlænder    40 cm/genudsat

18.10 - kl. 13.30:    Laks              60 cm/genudsat

25.10 - kl. 10.45:    Laks              70 cm/genudsat

31.10 - kl. 13.00:    Havørred        73 cm/4.250 gr. (En god afslutning på en rigtig god fiskesæson) 

 

Tak for i år - hilsen Kurt Jakobsen

 

 

31/10 Fangstrapport pr. mail

Hej Gert,

Sæsonens den sidste havørred, 76 cm på flue . Fisken blev fanget 31 okt. :-)

Hilsen Audrius

 

 

31/10 Fangstrapport

Morten Mikkelsen sluttede fedtfinne sæsonen af med at fange en havørred på 56 cm. ved Peking.

 

 

 

26/10 Fangstrapport pr. SMS

Morten Mikkelsen fangede lørdag den 25/10 en fin lille stalling på 30 cm., fanget lige ud for Pekinghusets have, naturligvis blev den genudsat.

 

 

24/10 Fangstrapport pr. mail

Hej Gert.

Fik en pæn havørred på 3 kg i randholmen. Der er stadig mange fisk i åen, så det er bare at komme af sted.

Hilsen OJ 

 

 

24/10 Fangstrapport pr. mail

Fangstrapport d. 23/10
Fik en havørred på 57cm på flue. Fisken havde et par sår ved halen, muligvis fra sælbid.
Hilsen Søren P Jensen

 

 

22/10 Fangstrapport pr. mail

Hej  Gert
Jeg fik 2 flotte havørreder på 2 kg og 3 kg
nok de sidste i år. Tak for dette år ikke dårlig
Hilsen Verner

 

21/10 Fangstrapport pr. SMS

Hej Gert

Fik i dag nummer 27. En havørred på små 60 cm. Fisken blev taget i første kast, noget jeg aldrig har prøvet før. og så oven i købet på en spinner jeg lige havde fået af et andet medlem.

 Janus

 

 

19/10 Fangstrapport pr. mail

Hej Gert

Den blanke fisk jeg fik i dag målte 62 cm, her er lige et billede af de havlus der var ved haleroden ;-)
 

Jonas

 

 

 

 

18/10 Fangstrapport pr. mail

Hej Gert

Så lykkes det mig at finde et sted hvor jeg kunne låne lidt trådløst net.
Min sæson startede rent fangst mæsigt den 25. aug. i Bøgils hjørne med en fin laks på 74 cm. Samtidig min første laks. Det var lidt af en forløsning da det var min tur nummer 35 til vesteråen i år. Det var en orm der gjorde udslaget. Og jeg har siden ikke for alvor fisket med anden ang. Hvorfor skulle jeg også det når det går som det gør. Siden den 25. aug. Er det nemlig blevet til 8 Laks med den største på 81 cm, 1 bækørred på 40,5 cm og 17 havørreder over målet med den største på 67 cm. Det har været min hidtil bedste sæson. sender lidt billeder med så du kan se det ikke bare er snak ;-)

Janus Bøje

 

 

16/10 Fangstrapport pr. mail

Hej Gert

I dag blev det til en laks på ca. 60 cm ved Ringbroen, for en gangs skyld på wobler. Efter 1-2 minutters "kunstigt åndedræt" svømmede den tilsyneladende uskadt tilbage i elven.

Vh. Jesper Bunk

16/10 fangstrapport pr. mail

Hej,

I dag fangede jeg og genudsatte en han laks ca. 75 cm. Fisken blev fanget på flue, på A-Ribeaa;-)

Hilsen Audrius

 

14/10 Fangstrapport pr. mail

Hej Gert
Der er stadig mange fisk i åen - i dag var jeg med min far og efter 5 min fiskeri fik
han et hug tæt på sivene - det var en stor han havørred på ikke mindre en 8 kg -
så efter en god fight fik han den landet. Det var den største han nogensinde har
fanget - så humøret er højt på Holmevej.
Hilsen OJ


 

 

13/10 Fangstrapport pr. mail

Hej Gert
Det har været en forrygende uge med fiskeriet.
Tirsdag fik jeg en pæn havørred på 2 kg - torsdag en på 3 kg -
fredag en på 3,5 kg - lørdag en på 2 kg - og så her til morgen
fik jeg en på 2 og en på 4,5 kg alle pæne sølvblanke .
Søren har været hjemme siden i torsdags og han har
fået 4 havørreder den største på ca. 5 kg - jeg tror han han sendt dig
et billede.
Hilsen OJ

 

 

12/10 fangstrapport pr. mail

Hej Gert
Jeg var lige en tur ved åen igår lørdag, der blev til en havørred på 57 cm, så dermed er årets total blevet fordoblet:-)
 
Mvh
 
Morten Mikkelsen

 

12/10 fangstrapport pr. mail

Hej Gert

Thomas og jeg var ved åen i dag. Efter flere timers fiskeri var der endelig nap! Det var en havørred på ca. 55cm der havde nappet min wobler. Thomas afprøvede en ny fiskestil i form af sin nyskaffede UL stang, og her er virkelig tale om en UL stang. Stangen måler 90cm! Det gav en aborre, sikke en fisk!

Hilsen Jonas

 

 

12/10 Fangstrapport pr. mail

Hej Gert

Fredag eftermiddag tog Ronnie Bull og jeg til åslyngen et par timer. Trods det ret blæsende vejr og den stadig høje vandstand, lykkedes det os alligevel at lande 7 gedder i alt, fordelt med 3 til Bull på henholdsvis 3,2kg , 2,1kg , 1,1kg og 4 til mig på henholdsvis 2,4kg , 1,5kg , 1,1kg , 1,0kg. Se evt. mere på vores hjemmeside.

Alle gedderne blev selvfølgelig nænsomt genudsat.

M.v.h.

Thomas Wang

www.ondfisk.dk

 

12/10 fangstrapport pr. mail

Fangstrapporter fra den 9, 10 og 11/10

Fik et par havørreder den 9/10 en på 48 og en på 56cm taget på flue. Fik en laks på ca 65cm den 10/10 på spinner. Fik en fin havørred den 11/10 på 78cm 4,8kg på flue.

Tak for billederne Christian Silber

Hilsen Søren P Jensen

 

 

11/10 Mistet fiskestang

Da jeg i dag lørdag tidlig morgen, var ude ved mine åleruser, så jeg en person gå meget søgende rundt oppe på slusen, jeg undrede mig en smule over hvad han mon gik der efter så tidligt om morgenen, men efter noget tid forsvandt personen.

Da jeg så kom op til den øverste ruse fandt jeg en fiskestang.

Hvis der er en der kender noget til stangens ejermand så få ham til at ringe til mig, den står her hos mig i god behold.

Gert

 

11/10 Fangstrapport pr. mail

Hej Gert
Så blev det tid til nogle fangstrapporter - det er lykkedes at fange lidt forskelligt - en havørred på 68cm og 3,8kg, en laks på 55-60cm og så en af de lidt sjældnere, en flad på 39 cm - den sidste overraskede mig en del - især størrelsen. Ved de selv hvad de laver oppe i å-systemet?
Mvh Claus J

 

 

 

11/10 Fangstrapport pr. mail

Hej Gert

I dag fangede og genudsatte jeg en laks på ca. 60 cm i Store Gennemskæring.

Tidligere på ugen måtte en lidt mindre fisk igennem samme procedure i Bøgilds Hjørne. Begge tog en wobler, og begge lod til at klare genudsætningen fint - især den mindste, som selv tog initiativ til at afkorte fighten ved praktisk talt at springe op på land kort efter hugget. Meget, meget intelligent laks ...eller måske i virkeligheden det modsatte?

Vh. Jesper Bunk

 

 

9/10 Fangstrapport pr. mail

Hej Gert

Så har jeg været en tur ved åslyngen efter gedder. Det gad et par stykker, hvor den første var en "pind" på ca. 25 cm som naturligvis blev genudsat. Fangede så lidt senere en på 4,2 kg & 86 cm som jeg desværre var nød til at tage med min gaf. Da den havde viklet sig urokkelig fast i sivene, så efter 15-20 min bøvlen rundt for at få den fri var jeg nød til at kroge den. Og som du nok kan se, så er de jo ret grådige, den skalle der ligger i maven var ikke specielt opløst, så den har ikke lagt der ret længe.

 Hilsen

 Torben "Spand" Lydiksen

 

 

8/10 Fangstrapport pr. mail

Hej Gert.
Her til aften, d. 7/10, fik jeg en fisk igen. Denne gang en meget lille model, som hurtigt kom ud igen.
 
Thomas

 

7/10 Fangstrapport pr. mail

Hej Gert
Jeg fik en pæn havørred og en laks, som kom ud
og så spurte du om udsætning af laksens overlevelse,
jeg tror de fleste overlever, hvis krogen sidder langt
nede i halsen er det bedst at skære snøren
Hilsen Verner

 

7/10 Fangstrapport pr. mail

Hej igen

I dag fik jeg og genudsatte endnu fisk ;-)

Hilsen A

7/10 Fangstrapport pr. mail

Hej Gert

Var ved åen i går, fik to målsfisk, den ene røg med hjem. Begge taget på en guld-wobler ;-)

Jonas 

 

 

6/10 Fangstrapport pr. mail

Hej Gert

Thomas Wang og jeg var lige endnu engang i tur i åslyngen d. 4. oktober, da vi skulle se, om vi kunne opnå samme succes som på sidste tur.

Vejret blev dog en afgørende faktor, idet vi flere gange måtte indstille fiskeriet pga. vejret, ligesom de seneste dages nedbør havde hævet vandstanden i slyngen markant samt gjort vandet meget mere uklart.

Det blev dog til en gedde til os begge. Jeg lagde ud med at fange en rigtig pæn gedde på 4,2 kg og 87 cm på jerkbait. Dette er vægtmæssigt en tangering af det største jeg har fanget på jerkbait, men eftersom fisken var 6 cm længere end min tidligere, så er det jo ny rekord til mig. Wang tog lidt senere en pænt fightende gedde på 1,8 kg og 70 cm. Det var alt hvad det blev til, men med vejrforholdene og vandkvaliteten taget i betragtning, så er det så absolut også godkendt.

Begge fisk blev selvfølgelig nænsomt genudsat.

Mvh. Ronnie Bull
www.ondfisk.dk

 

5/10 Fangstrapport pr. mail

Hej Gert,

Uld sokken gav en han fisk på 65cm ;-)

Hilsen A

 

5/10 Fangstrapport pr. mail

Hej Gert

Jeg var ved Ringbroen i et par timer i dag, det gav to ørreder , en på 50 cm. en på 65 cm. ca. 3,00kg.

Begge fisk blev genudsat.

Hilsen Gert fra Læborg.


4/10 Fangstrapport pr. mail

Hej Gert
 
Jeg var lige en tur ved åen i dag, og efter et råd fra en klog  og rutineret fisker, prøvede jeg at fiske fra betonbroen ved Hovedengen. Dette grav straks bonus i form af en havørred på 54 cm. som den kloge og rutinerede fisker var så venlig, at hjælpe med at få på land, da det ikke er helt nemt på dette sted.
 
Mvh
Morten Mikkelsen

 

 

3/10 Fangstrapport pr. SMS

Hej Gert

Har været en tur ved åen og fik en havørred på ca. 3 kg. som blev genudsat.

Hilsen

Henrik Bennedsen.

 

 

3/10 Fangstrapport pr. telefon

Morten Mikkelsen fangede torsdag en flot lille laks på godt 60 cm.

Fanget på åens sikreste plads, på spinner.

 

3/10 Fangstrapport pr. mail

Hej Gert
 

I dag, 2/10, fangede jeg en havørred på 60-65 cm.
Efter et par hurtige billeder og lidt "kunstig åndedræt" blev den genudsat :)
 
 
Thomas

 

 

2/10 Fangstrapport pr. mail

Hej Gert
Så blev det lige tid til en enkelt rapport. Morten og jeg har haft et par ture til åen på det sidste og det er faktisk lykkedes for Morten at fange en fedtfinne fisk - han fik en lille laks på ca 55cm - tynd som en synål, men den var der. Han mener selv at han nu er kommet igang og de store fangster snart vælter ind over ham....... i sidste uge fangede jeg en havørred på 69cm 3.8kg, den gav en fin fight. Har vedlagt et billede af havørreden og et billedet af Morten, som jeg synes illustrerer hans sæson meget fint:-)
Mvh Claus

 

3

 

2/10 Fangstrapport pr. mail

Hej,

I dag fik jeg et par fisk på 53(1,8kg) og 63 cm(3kg) ;-)

 

Hilsen A

 

 

1/10 Fangstrapport pr. SMS

Hej Gert

Var en tur ved åen i regn og høj vandstand. Jeg var så heldig at se 3 oddere lege ude midt i åen. To minutter  efter de var svømmet væk fik jeg et hug midt i åen, det viste sig at være en havørred på 5,5 kg og 67 cm. fanget på Bais fluge.

Nok en af de fiskedage jeg sent vil glemme.

Mvh

Henrik Bennedsen.

 

29/9 Fangstrapport pr. mail

Hej Gert,

Jeg var i dag ude ved gennemskæringerne, hvor jeg fangede og genudsatte en rigtig flot han-laks på ca. 75 cm.

Det var i øvrigt min første fedtfinne her i min første sæson ved Ribe Vesterå (må nok hellere til at komme derned lidt oftere).

Så i øvrigt 4 pænt store fisk springe forskellige steder, så der er bestemt liv i åen nu.

Mvh

Finn Dahlin

 

29/9 Fangstrapport pr. SMS

Hej Gert

Var en time ved Ringbroen, sammen med Audrius.

Han fik en laks på ca. 4 - 5 kg. og jeg en havørred på ca. 2 kg.

Begge blev genudsat og led ingen overlast.

Ingen af dem blev fanget på uldsokken:-)

Hilsen

Henrik Bennedsen

 

29/9 Fangstrapport pr. mail

Hej Gert.

 

Thomas Wang og jeg var d. 28. september en tur i åslyngen, hvor vi fik sejlet hele slyngen igennem og inspiceret alt fiskevandet.

Det var en god dag, hvor vi på jerkbait fangede ialt 13 gedder med 7 til Wang og 6 til mig. Dette på trods af, at vi mistede flere ganske pæne fisk.

Det blev dog Wang der løb med dagens største - en KÆMPE på ikke mindre end 12,1 kg og 115 cm. Og da han så havde fået kræfterne tilbage i armen efter fighten, vejningen og genudsætningen, så fangede han lige endnu en fisk på beskedne 5,2 kg og 93 cm. Resten holdt sig omkring de 2 kg og nedefter. 

Men hele dagen var præget af vilde fights, hvor gedderne flere gange kom helt fri af vandet under hugget, og efterfølgende gik helt amok i vandoverfladen. En gedde på små 500 gram hoppede 1 meter hen over vandoverfladen og var nær landet i båden, en kom 20-40 cm lodret over vandet, og lanede efterfølgende på halen, ligesom vi flere gange oplevede, at gedderne tog agnen, da vi næsten havde løftet den fri af vandet, og at vi have 3-5 hug på ét kast.

Jeg har kun sendt billeder med af de to største, men du må lige skrive, hvis du vil have alle billederne, eller er de snart at finde inde på vores hjemmeside.

Alle fiskene blev som sagt fanget på "jerkbait", og hvis du er nysgerrige om, hvad det er for noget, så er der også en beskrivelse af fiskemetoden på vores hjemmeside.

Mvh. Ronnie Bull
www.ondfisk.dk

 

29/9 Fangstrapport pr. mail

Hej Gert
 
I dag, 28/9, fangede Emil Pedersen denne gedde ved Skibbroen.

Vægt 5,5 kg og mål 80 cm.
 
Thomas
 
 
PS. Jonas fangede også en havørred. Han sender nok selv en beretning, men her er billedet.

 

29/9 Fangstrapport pr. mail

Hej Gert,

I dag fangede jeg en fisk paa 60 cm og en lidt mindre (blev genudsat) ;-) samt mistet to :-(

Hilsen A

 

 

 

 

26/9 Fangstrapport pr. mail

Hej Gert,

I dag fik jeg en "han fisk" paa 55cm med havlus (1.st.) ;-)

Hilsen A

 

23/9 Fangstrapport pr. mail

Hej igen,

I går fangede jeg og genudsatte en havørred paa ca. 60 cm ;-)

Hilsen A

 

23/9 Fangstrapport pr. mail

Hej Gert

I går fik jeg en havørred på 59cm på 5.6 fod UL-stang og wobler, utrolig spændende fight der nær var gået galt.

Hilsen Jonas

 

 

22/9 Fangstrapport pr. mail

Hej Gert,

Fik en HAN på sokken ;-)

 

Hilsen A

 

 

 

21/9 Fangstrapport pr. SMS

Hej Gert

Jeg står i Gennemskærringen og har lige fanget en 3 - 4 kg. sølvblank havørred. Det virker som om at der lige er kommet en stime fisk ind fra havet, åen er fuld af fisk.

Jeg har fryseren fuld så jeg genudsatte den men Audrius så den også, en rigtig smuk fisk.

En halv time senere ny SMS.

Jeg snuppede lige en 4 kg. s mere

Hilsen

Henrik Bennedsen

 

21/9 Fangstrapport pr. mail

Hej Gert

I dag, d. 20/9, fangede og genudsatte jeg en laks på ca 65 cm ude ved slusen.

Thomas

 

 

21/9 fangstrapport pr. mail

Hej Gert
Fangede d. 17 en fin havørred på 60cm 2,4 kg
d. 20 blev det til en Laks på 60+, som efter lang tids iltning, forsvandt ud i åen igen.
Mvh Claus Julius

 

 

18/9 Fangstrapport pr. mail

Hej Gert,

 

I dag fangede jeg en  han laks m. havlus på ca. 70 cm på en "uld sok" ;-)

Hilsen A

 

 

 

18/9 Forum indlæg pr. sms

Hej Gert

Lige en rapport fra åen. Jeg var ved Ringbroen i dag inden arbejde. Havde fisket under broen og var på vej nedstrøms, ca. 100 meter nede ser jeg en mindre fisk og bevæger mig ned mod den, kæmpende i grøde og muder, kommer jeg til sidst tæt på og mangler ca. 30 meter, da en båd kommer og ligger til på den anden side. Manden sidder og kigger på passende afstand og jeg tænker, dejlig med en mand som viser respekt for andre fiskere, men nej efter nogle minutter går han direkte ind foran og kaster sin orm ud, mindre end 10 meter fra min flue, 10 meter mere og han fanger fisken, da måtte jeg sgu lige tælle til 500 og gik så op af mudder og grøde.

Det er desværre et stort problem blandt nogle, heldigvis få, at man ikke udviser respekt for andre når man fisker. 

Vi er flere fluefiskere som oplever at spind og ormefiskere kaster direkte hen over vores liner, eller starter 20 meter foran os. Vis lidt respekt ved åen og start opstrøms din medfisker.

Der er fisk til alle i år så det kan bestemt ikke være fordi man vil fange den ene fisk før en anden gør det.

Jeg håber du vil bringe denne lille rapport under forum, for det er noget vi er mange som er rigtig trætte af det.

Hilsen

Henrik Bennedsen

 

Selvfølgelig vil jeg bringe det under forum, det er lige det forum er der til.

Jeg er glad ved at det kun er få der ikke kan finde melodien derude, men jeg tror og håber det mest er ubetænksomhed, tag en stille og rolig snak med de få og forklar dem problemet så er jeg sikker på det kommer til at køre.

En god tommelfinger regel: Opfør dig over for andre som du forventer andre skal opføre sig over for dig selv:

Der modtages gerne flere indlæg enten om dette emne. Eller hvis der er andre ting der kan gøre fiskeriet bedre.

Gert

 

18/9 Fangstrapport pr. mail

Hej Gert
Der er godt med fisk i åen endnu.
Fik en havørred på 4 ½ kg og en mindre som kom ud,
og 3 stk. laks som blev sat ud, og så vil jeg lige
siger tak for skæring af siv ved åen.
Der har været godt med fisk igen i år
Hilsen Verner

 

 

15/9 fangstrapport pr. mail

Hej Gert.

Michael Thinnesen og jeg var lige en formiddagstur i åslyngen d. 14. september, hvor vi på små 3 timer fangede 8 gedder på omkring 0,5 - 2 kg, samt en aborre på ca. 500 gram. Vandstanden i den vestlige del af slyngen var på det hidtil laveste vi har oplevet, så vi hoppede i flyderingen med fluestangen i den østlige del, hvor vi padlede rundt på de første 500 meter. Og her er der åbenbart også godt med fisk, selvom de lidt større ikke var med på løjerne den dag. Vi oplevede også lige en gedde, som fik bidt sig fast i sin egen hale, hvorfor den i små 2 minutter bare lå som en ring i overfladen uden at kunne gøre fra eller til. Billederne er af uransagelige årsager blevet noget uklare.

Vi har nu været ved slyngen 5-6 gange, og har kun oplevet en enkelt tur, hvor vi kun fangede en enkelt (selvfølgelig den dag, hvor du kiggede forbi). Ellers har vi næsten hver gang fanget rigtig mange fisk. Nu skal der nok snart prøves andre metoder af, for at se om de er lige så effektive, men mere om det senere.

Mvh. Ronnie Bull
www.ondfisk.dk

 

15/9 Fangstrapport pr. mail

Hej Gert
Som sagt ville jeg bruge lidt mere tid ved åen - og den tid fandt jeg lidt af i dag. Fangede en Havørred på 59 cm 2,4kg og så mistede jeg en rigtig fin en på ca. 5 kg - havde den på i 10 min og pludselig, da alt var under kontrol, ville den et sted hen som jeg ikke kunne godkende - blev nødt til at holde hånden på spolen og så rettede krogene sig ud. Jeg ærgrede mig et par minutter, men kunne så glæde mig lidt over den der allerede var landet.
Mvh Claus


 

 

14/9 Fangstrapport pr. mail

Hej Gert
Så var der igen gevinst på min meps 5.
Fik 2 havørreder på 2 og 3 kg i torsdags og
fredag fik jeg 2 på 1 og 3 kg alle fanget i randholmen.
Jeg tabte en der var meget stor i søndags - måske 12 - 13 kg
efter ca. 30 min fight.
Hilsen O.J. 

 

 

14/9 Fangstrapport pr. mail

Hej Gert
Tak for sparket, her er lidt til hjemmesiden;-)
Har fået nogle enkelte havørreder på det sidste
2 sep blev det til 2 stk. 44 og 50cm - 44'eren blev genudsat
12 sep fik jeg en på 63cm (Billedet)
Har ikke været så meget af sted på det sidste, men nu er der igen lidt ekstra tid, som jeg vil bruge ved åen.
Mvh Claus Julius

 

11/9 Fangstrapport pr. mail

Hej Gert
Så fik jeg en havørred 5 kg.
Jeg tror at de er begyndt at
rykke på sig fra standpladsen
og så kom der en laks ud i dag igen.
Hilsen Verner

 

 

10/9 Fangstrapport pr. mail

Hej Gert

Havde en dejlig eftermiddag ude i Store Gennemskæring med vildt lys, midtsvensk stilhed og (nogenlunde) samarbejdsvillige fisk. Turen gav en havørred på 1,5 kg på wobler, og derudover mistede jeg en laks/havørred i ca. samme størrelse.

Vh. Jesper Bunk

 

 

 

9/9 Fangstrapport pr. mail

Hej Gert,

Hjemvendt efter nogle dage i Mørrum, som gav et sprunget forfang i Pool 17, da jeg ville bremse et udløb ved at klemme om fluehjulet... dum ide! tog jeg et smut til Vesteråen. Det kastede en havørred på 67 cm. og 3.5 kg. af sig.

vh.
Per Birgertoft

 

 

8/9 Fangstrapport pr. mail

Hej Gert

Var et smut ved åen sidst på dagen for at lufte en wobler. Det resulterede i fangst og genudsætning af en laks på ca. 2 kg.

 

Vh. Jesper Bunk

 

 

7/9 Fangstrapport pr. mail

Hej Gert
En lille fisk på 3 kg
3 laks sat ud, der er så mange laks,
det bliver skønt at få lov at tage en med hjem.
Hilsen Verner

 

 

7/9 fangstrapport pr. mail

Hej Gert,

I dag fik jeg også  fisk en "han havørred" på 52 cm, bid på uldsok ;-)

Hilsen A

 

 

6/9 fangstrapport pr. mail

Hej Gert
D. 6. september 2008
Så lykkes det at få den første havørred i hus, 55 cm og 1.9 kg.

Hilsen Alexander Imhoff

 

 

6/9 Fangstrapport pr. mail

Hej Gert

Var ved åen i formiddags og lånte ved den lejlighed kortvarigt en laks på ca.

5,5 kg. Fisken huggede på wobler.

Vh. Jesper Bunk

 

 

5/9 Fangstrapport pr. mail

Hej Gert
I dag fik jeg 3 fine havørreder i randholmen.
2 stk. på 2 kg og 1 på 4 kg alle fanget på meps 5.

Hilsen O.J.

 

 

4/9 Fangstrapport pr. mail

Hej Gert
Jeg har lidt til hjemmesiden
uge 34 2 laks på 5 og 3 kg
uge 35 2 havørred på 2 kg
og 3 laks en på 5 kg og 3 kg 2 kg
og i går blev til havørred på 2 kg og 5kg

Hilsen Verner

 

3/9 fangstrapport pr. mail

Hej igen,

I dag fik jeg en fin lax på enhånds ;-)

Hilsen A

 

 

2/9 Fangstrapport pr. mail

Hej Gert
Lige et billede til Hjemmesiden. Fin havørred fra vesteråen
Mvh Claus Julius

 

 

1/9 Fangstrapport pr. mail

Hej Gert,

Endelig, efter "3 x mistet en fisk", fangede jeg idag en havørred på 65 cm -3,6 kg ;-)

Hilsen A

 

1/9 Fangstrapport pr. mail

Fik havørred på ca. 8 kg i randholm på en meps 5

Hilsen O. J.

 

1/9 Fangstrapport pr. SMS

Hej Gert

Var ved Ringbroen, fik smuk laks på ca. 2 kg. med lus.

jeg klippede linen da krogen sad dybt, men fisken svømmede fint ved udsætning.

Hilsen

Henrik Bennedsen

 

 

28/8 Fangstrapport pr. mail

Hej Gert.

Michael Thinnesen og jeg var d. 26. august et par timer i åslyngen i flyderingen med fluestangen.

Vi fangede i alt 7 gedder fordelt med 3 til Thinnesen og 4 til mig. Igen så holdt de fleste sig under 1,5 kg, men om ikke andet, så var underholdningen da hjemme, samt beviset for, at der er rigtig mange gedder i slyngen.

Jeg tog dog lige en gedde på 4,5 kg. og 80 cm (ja den er god nok, vi både vejede og målte den flere gange), så nu er de 3 største gedder jeg har fanget på flue taget i åslyngen ( 3,1 - 3,5 og 4,5). Det alene bevidner jo om en hvis bidelyst på mine flashfluer og lover godt for fremtiden. Jeg havde kun lige kastet ud, og da jeg tog fat i linen og trak for første gang, mærkede jeg nogle voldsomme ryk i den anden ende. Efter et resolut modhug (og en jubelscene, som var jeg svensker) begyndte figthen. Ca. 10 minutter efter landede jeg så min nye flue-PR. Det var en rigtig tyk bamse, som på præsentationsbilledet ikke ser så tyk ud. Men hvis man kigger efter på det billedet, hvor jeg er ved at veje den, så kan man godt se, at den er temmelig bred over bugen. En herlig dag :-)

Mvh. Ronnie Bull
www.ondfisk.dk

 

 

 

26/8 Fangstrapport pr. mail

Hej Gert

I dag d. 24.8. fik jeg en let farvet havørred på wobler.

Hilsen Jonas

 

 

 

 

23/8 Fangstrapport pr. mail

Hej Gert

Vi var i Vester åen i dag og Gerhard fangede en fin laks, der efter fotografering blev genudsat. Der var også andre der fangede laks i løbet af eftermiddagen. Mindst fire laks blev fanget og genudsat.

Fint fiskeri.

Venlig hilsen

Flemming Sørensen, Foldingbro og Gerhard B. Jørgensen, Grenaa

 

 

22/8 Fangstrapport pr. mail

Hej Gert, 

I dag fangede jeg en "han fisk" på 57 cm i Vesteråen. Uld sokken var på menuen ;-)

Hilsen A 

 

 

22/8 Fangstrapport pr. mail

Hej Gert
Så lykkedes det at fange en af dem som ikke må komme i fryseren - en flot laks på ca. 65cm. Den fik et tak for kampen, lidt ilt og så friheden igen.
Mvh Claus Julius

 

21/8 Fangstrapport pr. mail

Fik 5 havørreder 45-55 cm. i uge 32
+ genudsat en laks på ca. 3-4 kg.
 

Med Venlig Hilsen

Lau Jepsen


 

 

 

17/8 Fangstrapport pr. mail

Hej Gert

Thomas Wang og jeg var lige en tur i flyderingen i Den gamle åslynge.

 

Det blev til 3 aborre med den største omkring 100 - 150 gram, samt 8 gedder, hvor de fleste holdt sig mellem 0,5 - 1,5 kg. Dog fangede jeg denne pæne gedde på 3,1 kg og 73 cm på fluestangen. Alt i alt en hyggelig dag, og 11 fangede fisk er jo aldrig helt kedeligt, selvom de fleste var forholdsvis små.

PS: Hvis der er nogen som falder over den forreste afstiver (orange stang og plastnet med cm-mål) til en Pool 12 flydering ved Den gamle åslynge, så må de meget gerne kontakte mig. Jeg har nemlig mistet min et sted imellem sidste og denne tur, hvorfor et kosteskæfte måtte lade livet (se billederne).

Mvh. Ronnie Bull
www.ondfisk.dk

   

 

 

15/8 fangstrapport pr. mail

Hej Gert

I dag fangede vi en han fisk paa 50 cm. Bliver grillet ;-)

Hilsen A

 

 

13/8 Fangstrapport pr. mail

Hej Gert,

Vandet i Vesteråen må være kold - havørrederne vil ha' "uld sok" :-)

I dag fik jeg en på 65 cm

Hilsen A

 

 

12/8 Fangstrapport pr. mail

Hej Gert,

I dag fik jeg en havørred i Vesteråen på 45 cm. Fisken blev genudsat ;-)

Hilsen A

 

 

8/8 Fangstrapport pr. mail

Vi var mandag d. 4 august 4 personer af sted til åslyngen, hvor vi i alt fangede 14 gedder og et par pæne aborre. De største af gedderne var omkring 2,5 - 3 kg.

Desværre for mig, så blev jeg slået på alle kanter, selvom jeg var den eneste "hard-core" geddefisker på turen. Det eneste jeg fangede var turens mindste aborre, og det morede de sig allesammen fyrsteligt over. Jeg havde ikke taget båd, flydering eller sågar vaders med, og så havde jeg bare fået valgt det forkerte grej, så det nagede mig voldsomt.

Derfor tog jeg selv et par timer ned til åslyngen igen onsdag d. 6, hvor jeg i stedet havde taget flyderingen og fluestangen med. Der var et par små-gedder som vendte efter fluen, men ingen gad rigtigt at bide på. Jeg var sådan set begyndt at padle tilbage igen, da der endeligt var noget større, som huggede på min flash-flue. Jeg skulle dog bruge et par forsøg på at kroge fisken, så heldigvis for mig, så blev den ved med at hugge.

Efter en lang fight uden de store udløb, men hvor fisken flere gange stillede sig tungt på bunden lykkedes det mig at lande fisken i flyderingen. Gedden vejede 3,5+ kg, men jeg havde et hyr med at løfte den fri fra vandet, mens jeg sad i flyderingen, da jeg ikke lige kunne finde et sted, hvor jeg kunne bunde. Men nålen stod på 3,5 set nedefra (den har sikkert været 3,8 - 4,0, men så har jeg i hvert fald ikke snydt). Jeg fik ikke lige målt fisken, men den var i rigtig fin stand, så den har vel været små 75 cm.

Billedet er desværre ikke blevet så godt, men det er også lidt svært, når man sidder alene i en flydering, og selv skal tage billedet, derfor denne metode :-)

Vedr. billeder fra vores fællestur, så har Michael taget en del billeder - Men han er lige taget af sted til Skanderborg Festival, så mon ikke der kommer noget på den anden side af weekenden - Jeg skal nok lige minde ham om det.

 

Mvh. Ronnie Bull
www.ondfisk.dk

 

 

7/8 Fangstrapport pr mail.

Fik en tyk havørred på 53 cm. v, Ringbroen d.5/8 på spinner (den første i vesteråen i år)

MVH Lau

 

 

7/8 Fangstrapport pr. mail

Hej Gert.

Så var det min tur med en havørred på 60 cm. ca 2,7 kg. på spind. ved ringbroen.

Jeg så mange fisk springe.

Hilsen  Gert Rasmussen  Læborg


 

 

 

5/8 Fangstrapport pr. mail

Hej Gert
 
Selvom det blæste en del, skulle jeg lige ud med fluestangen efter søndagens succes.
Efter kort tid var der bid, og efter nogle lange og vilde udløb kunne jeg lande en blank havørred på 60 cm og 2,8 kg med løse skæl.
 
 
Thomas

 

5/8 Fangstrapport pr. mail.

Hej Gert
 
Godt med fisk i åen jeg satte en laks på 5-6 kg ud men der sprang mange.

 

Hilsen Verner

 

 

 

4/8 Fangstrapport pr. mail

Hej Gert,

I dag fangede jeg en sølvblank laks ca. på 4 kg. Den ville ha' "uld soken" ;-)

Hilsen A

 

 

 

4/8 Fangstrapport pr. mail

Hej Gert
 
Nu er det åbenbart ved at blive fiskevejr igen :)
I morges tog jeg til åen og gik et par timer ved Rørholmen (tror jeg?) uden at mærke noget.
Da jeg så ville til at tage hjem hen på formiddagen, skulle jeg da lige slutte med et par kast ved Ringvejsbroen, og der var hug lige med det samme. Desværre stod jeg og sov lidt, så jeg nåede ikke at reagere.
Jeg var lidt mere vågen ved næste kast, og så var den der!
Efter en meget lang fight, hvor 3 både sejlede forbi mens fisken heldigvis var ved egen bred, kunne jeg lande en fin let farvet havørred på 79 cm og 5,7 kg.
Det er både min største havørred og min første på flue, så jeg er glad i dag :D

 

Thomas

 

 

24/7 Fangstrapport pr. mail

Hej Gert
Så kan du godt råbe medlemmerne op - de skal op af sofaen og ud til vandet. Åen må være fyldt med fisk, og det blev tydeligt bevist i går, da Jan Schultz fangede en Havørred på 56cm.... det specielle ved den begivenhed er, at det sidste år - hvor der var en super opgang - ikke lykkedes Jan at fange noget som helst. Så konklusionen er soleklar: Åen må koge af havørreder ;-)
Mvh Claus Julius
PS. Og se lige det smil på hans ansigt..... eller....

 

 

24/7 Fangstrapport pr. mail

Hej Gert,

I dag fangede Henrik på flue en fin havørred på 65 cm 3,5 kg :-)

Hilsen A

24/7 Fangstrapport pr. mail

Hej igen,

....1time 20 min. senere fik jeg også en på "uld sok". En havørred på 73cm 5,3kg ;-)

Hilsen A 

 

 

24/7 Fangstrapport pr. mail

Hej Gert
 
Det er godt nok en god periode jeg er inde i :)
Jeg fangede endnu en havørred onsdag d. 23/7 om aftenen.
Den var 57 cm og 2,1 kg. 3 dage - 3 fisk. Ikke dårligt!
Tak til Claus for landing og fotografering.
Derudover fik jeg en stor skalle på flue ved Ringvejsbroen om eftermiddagen....
 
Thomas

 

22/7 Fangstrapport pr. mail

Hej Gert
Nu er jeg endelig begyndt at fange fisk - rigtig dejligt!
Tirsdag morgen d. 22/7 gav det endnu en havørred. Denne gang på 64 cm og 2,8 kg.
En rigtig god og hidsig fight med flere gode udløb.
 
Thomas

 

 

 

22/7 Fangstrapport pr. mail

Hej Gert
Så fik jeg en lille fin sommerfisk på 51cm og 1.6kg
Mvh. Claus Julius

 

 

21/7 Fangstrapport pr. mail

Hej Gert

Så lykkedes det :)
Mandag morgen kl. ca. 7:30 fangede jeg en havørred på 50 cm og 1,65 kg med mange mærker fra havlus.
Rigtig dejlig hjemkomst fra 3 dejlige uger i Vietnam :) 
 
Thomas

 

 

 

 

21/7 Fangstrapport pr. mail

Hej Gert,

I dag fangede jeg en blank laks ca. 3 kg. fisken blev genudsat. Et par time senere fik jeg en havørred på 50 cm som endte på grillen  ;-)

Hilsen A

   

 

 

19/7 Fangstrapport pr. mail

Hej Gert,
Et styk havbandit på flue fanget den 19/7, 2 kg. og 51 cm.

Vh.

Per Birgertoft

 

 

13/7 Fangstrapport pr. mail

Hej Gert,

I dag, 12/7 fangede jeg en "frisk", m. havlus (mange af dem) havørred på 55 cm ..;-)

Hilsen A

 

 

12/7 Fangstrapport pr. mail

Hej Gert
Jeg tog en laks på ca.5-6 kg. blev sat ud igen,
men mistede en havørred på ca. 4-5 kg.
Men der var en d. 10-7 som tog en havørred
i gennemskæring på flue ca.3-kg. kendte ham ikke
            Hilsen Verner

 

 

11/7 Fangstrapport pr. mail

Hej Gert,
Så lykkedes det mig at fange en havørred på flue.

Den vejede 3,6 kg. og målte 68 cm.

Med venlig hilsen
Per Birgertoft

 

 

8/7 Fangstrapport pr. telefon

Gert Rasmussen var en tur i Bøgils her til aften.

Han startede som sædvanlig med ormefiskeri, men efter et par timer uden resultat skiftede hen om til spinner, og efter 5 min kom hugget, en flot blank laks på cirka 75 cm. laksen blev forsigtigt genudsat, men Gert fik en god fight.

 

8/7 Fangstrapport pr. mail

Hej Gert,

I dag fangede jeg en havørred paa 56 cm ;-)

Hilsen A

8/7 Fangstrapport

Audrius fik i den forgangende uge besøg af sin svoger Algirdas Barteska, selvfølgelig skulle Audrius lige ud og vise svoger hvordan man fanger fisk i Ribe Vesterå.  De startede ved Ringvejsbroen lørdag den 28/6, Algirdas med spinnestang og Audrius med flue, efter cirka en halvtimes fiskeri fik Algirdas huk, en sølvblank laks på cirka 5 kg. helt blank med havlus, laksen blev forsigtigt genudsat, men alligevel en fin oplevelse, selvom de så flere fisk blev det ved den ene.

Mandag den 30/6 var de af sted igen, lidt længere ude af åen, denne gang fangede Algirdas så en havørred på 48 cm. og Audrius, ja han holder stadig på fluestangen, selvom han ikke fik nogen fisk.

26/6 Fangstrapport pr. mail

Hej Gert,

Ik' saa stor, men en fin sommer havørred med havlus på flue ;-)

Hilsen A

 

22/6 Fangstrapport

Åen er fyldt med fisk nu og bidelysten er stigende: Jeg talte med Erik Nissen ved åen i går, han har i den forløbende uge fanget 4 Havørreder mellem 2 til 4 kg, derudover fangede han en laks på cirka 5 kg. så det lyder rigtig godt.

Gert

 

22/6 Fangstrapport pr. mail

Hej Gert

Så er der godt med fisk i åen men ikke nemt at få dem til at bide, men det har da givet 3 fisk, en på 4 kg og en på 5 kg en på 2 kg

Fisken på billedet er den på 4 kg.

Hilsen Verner Andersen

 

 

19/7 Fangstrapport pr. mail

Hej Gert
I dag onsdag 18. juni, mens solen stadig skinnede, cyklede jeg til Kammerslusen med stang og diverse. Fangede 3,4,5 gedder alle små og vinden tog til. Jeg valgte så at tage ned til gammel å slynge og kunne stå i læ for vinden der. I andet kast, midt i strømløbet fik jeg stort hug. og efter 15 minutter lå en stor gedde i mit net. Jeg målte den. 90 cm. Jeg dræbte den og rensede den på stedet. Geddekød smager faktidk rigtigt godt. Lidt hen af torsk. Mine børn kan også godt lide det. Kog den total mør. Afkøl og pil kødet fra ben. Så ildfast fad med bacon, krydderier (prøv dig frem) og frisk persille over når den er færdig. Uhm...

Intet billede.

Hilsen Jan Schultz.

 

 

12/6 Fangstrapport pr. mail

Hej Gert
Så lykkedes det endeligt. Morten og jeg tog en smut til vandet, som vi har gjort så mange gange i år. Denne gang gav det, i modsætning til de andre gange, andet end øl. Jeg fangede en Havørred på 52cm 1.5 kg. Den var i super form, så lad os bare få flere af dem... Morten fangede vist ikke andet end grønne fisk, men det er der jo ikke så meget nyt i.
Mvh. Claus Julius

 

 

11/6 Fangstrapport pr. mail

Hej Gert
Så var Thomas og jeg taget til Skibbroen igen, der var mange fisk af vandet. Thomas havde gået der en lille time før jeg kom, og havde mærket en go' fisk. Jeg gjorde klar, da jeg kom ud på bro nr. 0 sprang der en fisk lige op foran mig, den må have set mig da den sprang lige mod mig. Der var rigtig meget vind, så det var ikke muligt at få den lette wobler særlig langt ud. Det var heller ikke nødvendigt, for lige der hvor fisken sprang, fik jeg et kraftigt hug. 5 min. senere kunne Thomas nette en fin havørred på 60 cm og ca. 3 kilo, sikke en bred fisk!

Hilsen Jonas

 

 

5/6 Fangstrapport pr. mail

Hej Gert,

I dag fik jeg  i Vesteraaen en fin havørred på 59 cm, m. havlus ;-)

Hilsen A

 

 

4/6 Fangstrapport pr. mail

Hej Gert,

I dag fangede jeg en "flue laks" ca. 80 cm. Fisken blev genudsat. 

Hilsen A

 

 

1/6 Fangstrapport pr. mail

Torben (medlem nr. 840) og undertegnede tog en fredag aften til Ribe Å. Først prøvede vi ved omfartsvejens bro på nordsiden, men efter en tid her tog vi til Bøgils Hjørne. Fin plads men meget strøm. Så for at få mere kontakt med min spinner lånte jeg en 18 grams ABU et eller andet, rød med sorte striber på et roterende blad. Efter en times tid fik jeg hug og i starten troede jeg det var en gedde på ca, 3-4 kg. Kæmpede ikke så meget, men da den kom til overfladen kunne vi begge se, at den var kanon-stor. Ind ville den ikke. Og nu begyndte den at blive irriteret over at have noget metal i munden. Den vedte sig og snoede sig og tog nogle kraftfulde udløb. Vores net var for lille men heldigvis er der steder hvor vi fiskede hvor den kunne blive trukket på land. Overvejede en periode at bruge fangstkrog, men som Torben sagde, så ville den dø af det. Jeg havde troet at fangstkrogen blot blev sat i underkæben på den. Ind kom den. Manglede det ene øje. Krog sad yderlig og blev hurtigt gjort fri.

95 cm - ved ikke hvad den vejede. Ud kom den. Sikke en rovfisk!

Hilsen Jan Schultz

 

 

28/5 Spændende nyt tiltag

DANMARKS STØRSTE FISKEKONKURRENCE TIL STØTTE FOR DANSK LAKSEFOND

Så er hjemmesiden åbnet, der er nu en appetitvækker på siden og jeg vil derfor opfordre til at du videresender denne mail til alle som kunne have interesse i støttekonkurrencen.

Samtidig er det nu muligt at købe en streamer til bilen med teksten ”Vildlaksen tilbage i danske vandløb” for kun 50,00 kr. pr. stk. overskuddet af dette salg også går ubeskåret til Dansk Laksefond.

Evt. spørgsmål og bestilling af streamer på mail til: siedentopp@email.dk

Med venlig hilsen

FISKEKONKURRENCEN. DK

Peter Siedentopp

Jedsted Klostervej 39

6771 Gredstedbro

tlf. 75432083 - 40763143

email:siedentopp@email.dk

 

 

28/5 Fangstrapport pr mail

Hej Gert,

I dag fangede jeg  i Vesteraaen en havørred på flue (69 cm. 3,8 kg) ;-)

Hilsen A

 

 

23/5 Fangstrapport pr. mail

Hej Gert

Så lykkedes det måske endeligt at fange en gedde på over en meter!!

Jeg var i dag en tur ved Ringbroen efter gedder, og efter en halv times (måske 1 time) fiskeri, hyggede monsteret tæt inde under land.

Jeg stod på ydersiden af Ringbroen (sydsiden) ca. 20 meter fra broen og kastede nedstrøms.

Til at starte med troede jeg ikke at den var ret stor, da jeg så fisken tage fluen, men da kampen havde stået på i mere end 10 min, og jeg ikke havde set fisken siden den tog fluer, måtte den jo have en vis størrelse.

Der skulle gå ca. 20 min før fisken kunne landes. Et par hurtige billeder og så forsigtig ud med monsteret igen.

Gedden målte 104 cm.

 

Mvh
Anders B

 

20/5 Fangstrapport pr. telefon

Erik nissen har fanget en flot havørred på 2,5 kg blank og med havlus, fanget ved Ringvejsbroen.

Erik fortalte at han havde haft kontakt med en stor laks på cirka 120 cm., han havde fisken på i lang tid, men den var smuttet tæt på kanten. Der er yderlig fanget 2 laks over 90 cm. fangerne er John og Kurt, jeg skriver mere når jeg har talt med dem.

Det tyder på at opgangen af sommerhavørreder med de seneste fangster er startet, det er faktisk 3 uger tidligere end normalt, men det er der nok ingen der brokker sig over.

Gert

 

19/5 Fangstrapport pr. mail

Hej Gert,

I dag fangede jeg en stålblank havørred med havlus på 53 cm ;-)

Hilsen A

 

 

13/5 Fangstrapport pr. mail

Hej Gert
Jeg var den 9/5 nede på marken lige øst for Ringbroen. og ja jeg fangede et par fisk som kæmpede rigtig godt, den ene virkede til at være rigtig stor da den havde sat sig lige midt i strømmen!! men det var gedder jeg gik efter denne dag.
Havde fået et tip fra Audi om en stor gedde, og det var den jeg var på jagt efter.
desværre bliv det kun til de 2 mindre fisk, og ja der var en del trafik på broen, også nogle der næsten stoppede op for at se, da jeg havde fisk på.
Tidspunktet var midt på dagen, håber det kan hjælpe lidt...
mvh
Anders

Super tak for det Anders, derfor er det svært med de rygter.

Gert

 

12/5 Fangstrapport pr. telefon

Gunnar Jepsen var lørdag en tur i Bøgils, hans gode ven Knud Erik skulle have været med, men der var lige noget med en fætter kusine fest. Det ærgrer nok Knud Erik lidt for Gunnar fangede kl. 9,30 en kanon flot havørred på 7 kg. og 88 cm.

Årets største havørred jeg har hørt om i Vesteråen.

Gunnar så i øvrigt en stor havørred mere samme dag, så opgangen er så småt begyndt.

 

12/5 Rygter

Der er fanget en stor blank fisk på marken lige øst for Ringvejsbroen den 8 eller 9/5, optrinnet gjorde faktisk at der nærmest opstod en mindre trafikprop på Ringvejen. Jeg har dog endnu ikke kunnet finde frem til fangeren, men jeg har talt med en af bilisterne der overværede fangsten.

Læser fangeren dette så send lige et par ord om fangsten, gerne sammen med et foto.

Gert 

 

6/5 Fredningsbælte

Efter at være blevet gjort opmærksom på, at der på Fiskeridirektoratets side om fredningsbælter, fremgik at der var fredningsbælte fra Kammerslusen og ud til mundingen, sendte jeg følgende mail til Direktoratet, og fik det efterfølgende svar.

Til Fiskeridirektoratet

Jeg har været inde på jeres side om fredningsbælter, hvor jeg på kortet kan se at der ved Ribe Å er en fejl.

Der er ingen fredning fra Slusen til åmundigen som er markeret med den røde streg , jeg håber dette kan blive rettet.

På forhånd tak.

Med venlig hilsen

Gert Mikkelsen

Ternevænget 8

6760 Ribe

Kære Gert Mikkelsen

Tak for Deres henvendelse angående fredningszonen ved udmundingen af Ribe Å.

Fiskeridirektoratet har ved seneste revision af kortmaterialet bag http://fredning.fd.dk/ redigeret omfanget af fredningszonen ved kammerslusen i Ribe Å.

De er meget velkommen til igen at henvend Dem med kommentarer og forslag til forbedring af hjemmesiden eller fiskeriforvaltningen generelt. 

 

Venlig hilsen

Esben Sverdrup-Jensen
Fuldmægtig/Fiskerikontoret

 

Tak til Direktoratet for den fine behandling, så konsortiemedlemmer med ro i sindet kan prøve lykken udenfor slusen.

 

Gert

 

5/5 Fangstrapport

Villy Brink har fanget en fin havørred på 57 cm  som vejede 1,7 kg.

 

5/5 Fangstrapport pr. mail

Hej Gert
Så har Klubben "Storfangeren" været i den gamle åslynge til den årlige geddedyst. Igen i år var vejret helt fantastisk, måske ikke det helt rigtige fiskevejr, men et vejr efter vores smag.... bagende sol. Fangstmæssigt kunne det dog ikke helt leve op til sidste år, men lidt blev det da til. I alt blev det til 12 gedder og 4 aborre - dagens vinder blev Janus Bøje med en gedde på 80cm og dagens største aborre blev fanget af Morten Mikkelsen og den målte 38cm. Kunne desværre ikke få billedet af 80'er gedden ud af kameraet, så geddebilledet er af John Wittenkamp og den måler 71cm. Alt i alt en fantastisk dag med ok fangst af gedder.
Nu da det er overstået, kan vi godt begynde at indstille grejet efter nogle af de blanke.
Mvh Claus Julius

Og lige en stor tak for øl, det var lige hvad vi havde brug for i varmen

   

 

 

4/5 Fangstrapport pr. mail

Hej Gert
Så var jeg heldig med den første blanke fisk i år. Den 1/5 fangede jeg en stålblank havørred på 3,2 og 67cm ;-) Fisken blev taget på en lille wobler.

Jonas

 

 

3/5 Fangstrapport pr. mail

Hej Gert
Var en tur inde ved byen i dag for at fiske efter gedder.
Det blev kun til to, en omkring 3-4 kg og en på 95cm.
begge blev genudsat:-)
Håber stadig på en over en meter!! på flue!
 
mvh
Anders B

 

 

29/4 Fangstrapport pr. mail

Hej Gert, 

Den 19 april fik jeg på flue en laks ca. 95 cm. Fisken blev genudsat ...og jeg har ingen billeder ...batteri i kamera var flad :-(

Hilsen A

 

 

18/4 Fangstrapport pr. mail

Hej Gert
d. 18.04

Peter og jeg var ved Vesteråen i dag for at prøve og fange aborre, det lykkes også godt. Vi fik 4 aborre på omkring de 400g og en masse små. Midt i det hele var der en rigtig god fisk der klappede til min wobler, det blev en hård fight på den meget lette UL-stang. En gedde på 85 cm, som svare til godt det halve af den stang jeg fangede den på ;-)

Hilsen Jonas

 

 

 

18/4 Fra fangstrapportkasserne

Erik A Nissen fangede den 10/4 2 grønlændere i den Store Genemskærring, de målte 42 og 50 cm.

 

18/4 Fangstrapport pr. mail

Hej Gert,

Endelig en blank på 72cm, 4,2 kg ;-)

Hilsen A

 

 

13/4 Fangstrapport

Morten og Claus var den 11/4 på tur rundt i åen, det blev ikke til den store havørred. Claus fangede en havørred smolt, mens Morten fangede en bækørred på 35 cm og en gedde på 72 cm, alle fisk blev genudsat.

 

8/4 Fangstrapport pr. mail

Hej Gert

Så er tiden kommet til at blive luftet igen.Den første dag blev det til et stort 0. Den 3/4 sølvblank Laks 57 cm ca. 1-1,5 kg. Den 7/4.Kanon Laks, den flottest jeg nogensinde han set og fanget, den var 95 cm ca.9-10 kg den var kroget i ganen så den tog ingen skade. Jeg havde ingen kamera med så derfor ingen billede. Det var ellers et fin trofæ at have med hjem, der var gang i den, jeg kan sige, at det ikke var mig der bestemte ,men det gjorde den.

Leif Christensen. Esbjerg.

 

 

7/4 fangstrapport pr. mail

Hej Gert.

I dag søndag 06.04. fik jeg sådan en fin grøndlander på 40cm i lille gnmsk. Efter at den blev landet kom der en monster gedde og spiste min spinner og hægtelås i et snuptag så hvis der er en der fanger en gedde med Meps nr. 4 i munden vil jeg gerne høre om det

MVH.

Afan

 

6/4 Fangstrapport pr. telefon

Bent Olsen var i dag ved Masterne, resultat en havørred på cirka 52 cm. men den manglede lidt vægt så den blev genudsat.

 

6/4 Fangstrapport

Et hold lystfiskere var i går til deres årlige lystfiskerfrokost, det viste sig at blive en super god dag, med sol, god frokost og ikke mindst godt med havørreder.

Henrik Bennedsen lagde godt ud med at fange turens største havørred 63 cm og 2,3 kg. fanget på flue ved Ringvejsbroen, senere fangede Henrik en fin grønlænder i på det nederste af Hjortvadå på 42 cm. og 600 gr.

Lars Hammer var med i Rørholmen, her lagde han ud med at fange en undermåls grønlænder på cirka 35 cm. senere på dagen fangede han en flot havørred på 58 cm. og 1,8 kg. en meget stærk fisk som Lars havde en del problemer med at få i nettet, fisken sprang 3 gange helt fri af vandet, men med gode kammeraters hjælp og gode råd lykkedes det.

Ind imellem Lars's 2 fisk lavede Brian Højby en super double, hvor han med få kasts mellemrum landede 2 næsten ens nystegne havørreder på 50 og 51 cm. vægten viste her 1,1 og 1,2 kg. begge fanget på en gul Flying Kondom spinner.

Til sidst sluttede Lars Mikkelsen af med at fange en undermåls grønlænder på cirka 30 cm og en grønlænder på 47 cm og 900 gr.

De 4 største fisk var frisk fra havet, alle med tydelige mærker fra havlus og meget løse skæl.

Dagen sluttede så med den berømte fiskefrokost hos Lars, og jeg lover for at fiskehistorierne blev fortalt mange gange i løbet af aftenen.

Gert

   

   

 

 

4/4 Fangstrapport pr. mail

Hej Gert her er en fisk fra i går. Efter 2 tabte fisk fik jeg denne her i lille gnmsk. på blink.

lgd 63 og vægt ca. 3-3.5 kg har ikke vejet den.

M.V.H. :):):)

Afan  

 

 

3/4 Fangstrapport

Jens "mangefisk" Lauersen og et par kammerater var den 1 /4 i Rørholmen, det resulterede i 6 fine grønlændere over målet.

 

2/4 Premiere

Hej Gert
Her er lige en lidt anderledes fangst fra premieredagen. Morten og jeg stod og fiskede lidt ved skibbroen - vi var meget optimistiske og sikre på at vi nok skulle fange en del i løbet af dagen..... der skete dog ikke meget den første time, så vi stod bare og nød den ro der kan være over Ribe sådan en Tirsdag morgen. Pludselig hører jeg Morten stå og snakke lidt med sig selv, det er der jo ikke noget nyt i så det tænkte jeg ikke nærmere over..... men en af de sætninger han fik sagt gjorde mig dog alligevel nysgerrig - Han fumlede med noget samtidig med at han sagde "Det var da mærkeligt, vidste ikke at de også havde mund i siden". Jeg gik derhen og så Morten i færd med at afkroge en rødspætte. Morten skældte lidt ud mens han pegede i retning af havet og så smed han fisken i vandet igen.
Hilsen Claus Julius

 

Og et par billeder fra premieren

 

     

 

2/4 Fangstrapport pr. mail

Hej Gert

Det lykkedes at finde et par eftermiddagstimer eller tre til lidt havørredfiskeri på premieredagen. Ikke dårligt. Resultatet blev en enkelt grønlænder på 53 cm, der huggede på spinner ikke langt fra Elmasterne (som er blevet ret utydelige med tiden ...).

En forsinket fangstmelding om en gedde på 5,5 kg fra Den Gamle Åslynge kan jeg også bidrage med. Fisken blev taget på wobler lørdag den 14. marts.

Vh. Jesper Bunk

 

 25/3 Sæsonstart

Sæsonstart efter laksefisk er lige på trapperne, jeg er ved at gøre klar til starten. I dag har jeg været ved Ringbroen og ved Skibbroen for at fjerne affald som er smidt i åen, som så besværliggør fiskeriet, jeg fandt flere ting armerings jern, skilte, plastik, stofstykker og afskårne grene. Af mere specielle ting kan nævnes et koben og en lille pengekiste fyldt med 69 femogtyveøre fra 1970.

Fangsttallene for sæson 2007 har jeg opgjort til 400 havørreder, 200 laks og 150 gedder et flot resultat.

 

22/3 Fangstrapport pr. mail

Hej Gert
Her er lige en lille fangst rapport fra den anden dag (20/3) :-)
Jeg fik først en rigtig fin gedde på 85 cm. midt i åen over noget flad vand, ikke lige det sted hvor jeg troede allermest på det, men en rigtig fed fisk og en god fight.
lidt senere fik jeg en tynd pind på 74-75cm.
Det var alt her fra
mvh
Anders

 

 

 

21/3 Fangstrapport

Thomas Jensen med en flot fluefanget gedde, fanget i den Gamle Åslynge.

 

 

9/3 Fangstrapport pr. mail

 

Hej Gert.
 Så har jeg været ude i den gamle åslynge. Og det gav pote i form af 6 gedder. To pindgedder og så 4 fordelt på 54, 72, 76 og 95cm. Den store vejede 6,150. En fin fisk og en spændende fight der endte med at jeg blev våd. Da jeg skulle nette fisken hvilket er svært medmindre man har et net med en diameter på en meter- hang den ene trekrog i nettet og fisken smuttede baglæns ud uden kroge. Jeg smed både stang og net og fik fat i den lange sag og smidt den på land. puha....
ny Pr. lækkert. 
                            Vh. Janus

 

 

 

4/3 Stjålet fiskegrej

Hvis nogen får tilbudt billig fiskegrej så pas på.

Hej Gert

 

Jeg har desværre haft indbrud i mit skur natten til torsdag d. 28 februar og fået stjålet en del grej, hvis du ser eller hører noget kan jeg kontaktes på 28352423

 

M.v.h. Christian Ø. Silber

Hjul:

Shimano Aero Baitrunner 8000 GTE

Shimano Aero Stradic 8000

Shimano Stradic 3000

Silverline Steelhead

3 stk ekstra spoler til Baitrunner 8000 med fletline på

Fiskestænger:

Daiwa PCC 412 (Pro Carbon Carp) 2,25 lbs 12 fod (I original blå stofpose)

Daiwa Super Sensor Match 12 fod (I original blå stofpose)

Daiwa Super Samurai 10 fods fluestang (I original orange stofpose)

Theodor Matjevski 9,6 fods håndbygget fluestang (samler objekt)

Kevin Nash Pursuit Strongbow 42" karpenet i grøn nylonpose

Scierra Grejtaske fyldt med grej for over 2000 kr. bl.a kroge, flåd,forfangsmaterialer,ekstra spoler til hjul osv.


Trakker Rig Wallet(taske) Fyldt med kroge,forfangsmaterialer og mange småting. Også masser af grej for over 2000 kr.

 

Black&Decker værktøjskasse med diverse værktøjer, bl.a. gevindskæreværktøj, svensknøgler, stjernegaffel nøgler osv.

 

5/1 Fiskekort

Så er de nye 2008 kort sendt af.

Gert

 

3/1 Fiskekort

Som jeg skrev den 31/12 så er der problemer med girokortene, de allerede udsendte er påtrykt 2007, der vil blive sendt nye ud så snart vi modtage nye girokort fra banken.

Indtil gælder det gamle fiskekort hvis i skal efter gedder.

Beklager meget fejlen.

Gert

 

 

 

 

 

 

 

 
 
     

Konsortiet Ribe Vesterå v. Gert Mikkelsen